Хіти тижня. "Ну да, для этого же и строили", "Дождались моста, чо!": У мережу виклали знімки військової техніки на Керченському мосту (фото)

Колона військової техніки рухалась по Керченському мосту. Фото колони виклали в мережу користувачі.

На керченському мосту помітили колону російської військової техніки, яка прямувала у сторону Криму. Очевидці опублікували відповідне фото в Instagram, інформують Патріоти України.

"Ну да, для цього ж і будували", "Дочекалися моста, чо!", "7 одиниць техніки в кадрі з них 4 Бетера. В принципі як і планувалося ...", "Бабло роздеребанити, пора міст руйнувати. Все одно нікому не потрібен", - пишуть користувачі під фото.

Фото: Instagram

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...