Хіти тижня. "Обложим вас, черт побери!" : Трамп влаштував істерику і пригрозив ЄС

Американський президент Дональд Трамп виступив з новою погрозою на адресу Європейського союзу, зазначивши, що Брюссель повинен співпрацювати на торгових переговорах або Вашингтон "обкладе його тарифами, чорт забирай", повідомляють Патріоти України.

"Європейський Союз дуже, дуже жорсткий. Дуже, дуже жорсткий. Вони не допускають нашу продукцію. Вони не допускають нашу сільськогосподарську продукцію", – заявив Трамп.

За його словами, в певних питаннях ЄС навіть жорсткіший, ніж Китай. Крім того, Трамп звинуватив Брюссель у тому, що він встановлює "великі тарифи" на американські автомобілі, "тоді як ми майже нічого не встановлюємо, коли вони відправляють нам свої машини".

Зокрема, тариф ЄС на автомобілі становить 10%, а тариф США – 2,5%. Брюссель хоче домовитися про зниження автомобільних тарифів з Вашингтоном у рамках планованої торгової угоди, але поки американська сторона відкинула переговори з цього питання.

У свою чергу Вашингтон підштовхує ЄС до включення сільського господарства в переговори, від чого Брюссель відмовляється.

Вже до середини травня Трамп повинен вирішити чи вводити тарифи, які можуть бути встановлені на рівні 25%, на імпорт автомобілів з Європи. "Ми подбаємо про це... Вони повинні зустрітися ... Якщо ви не зустрінетеся, ми обкладемо вас тарифами, чорт забирай! І вони збираються зустрітися", – резюмував Трамп.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...