Хіти тижня. Охоронці бігли за лімузином: Кім Чен Ин насмішив мережу (відео)

Цей момент здивував перехожих, проте під час зустрічі з південнокорейським президентом Мун Чже Ином глава КНДР пересувався аналогічним чином.

Фото: iphones.ru

Глава КНДР Кім Чен Ин пересувається у Сінгапурі на лімузині у супроводі охоронців, що біжать за ним. Відповідне відео опубліковане на YouTube, повідомляють Патріоти України.

У Сінгапур північнокорейський лідер прибув для зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, яка має відбутися у вівторок, 12 червня. Охоронці Кім Чен Ина невпинно бігли за авто, оточивши його не лише з боків, а й ззаду.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...