Хіти тижня. Окупанти з тріском провалили святкування 23 лютого у Криму (відео)

В анексованому Росією українському Криму провалилася хода "загонів самооборони", приурочена до так званого Дня захисника вітчизни 23 лютого.

Окупантами було заплановано покладання квітів до Меморіалу героїчної оборони Севастополя 1941-1942 років. Також повинні були початися заходи на честь п'ятої річниці "Російської весни", п'ятиріччя "повернення Криму" до складу РФ і "Дня народної волі", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Через сильний вітер і мінусову температуру (близько -6 градусів), незвичну для півострова, хода, до якої повинні були приєднатися жителі міста, виявилася, як зазначається в матеріалі, "вкрай нечисленною і фактично була зірвана".

"У минулому році в марші самооборони брали участь близько двох тисяч осіб, сьогодні ж група складалася з декількох десятків жителів міста", — сказано в повідомленні. Коментарів із цього приводу від "адміністрації" міста поки не надходило.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....