Хіти тижня. ''Онитаместь!'': Кремлівський пропаганд*н здав російських військових на Донбасі (відео)

Російський пропагандист, ведучий програми "60 хвилин" Євген Попов, визнав участь російських спецслужб у війні на Донбасі.

Євген Попов

"Конечно, там есть спецслужбы, глупо было бы это отрицать. И это естественно, когда идет война на нашей границе. Там, конечно же, будут работать специальные службы, чтобы, не дай бог, не перекинулось на территорию спокойной и благополучной страны под названием Россия", — сказав Попов у прямому ефірі програми, передають Патріоти України.

Журналіст Денис Казанський звернув увагу на заяву ведучого. "Ведущие федерального канала "Россия-1" уже открыто признают, что спецслужбы РФ работают на оккупированной территории, в ОРДЛО. Чем дальше, тем больше признают свое участие в войне. Скоро совсем перестанут скрывать и миф о "гражданской войне" окончательно рухнет", — наголосив він.


"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...