Хіти тижня. Остання "екскурсія" "туриста Путіна": Російські телепропагандисти показали весь матеріал, відзнятий під час загибелі комбрига "Пятнашки" (відео)

​Ватажка "інтернаціональної бригади" росіянина Олег Мамієва вбило в окопі 17 травня під час запису репортажу пропагандистів "Росії 1". Показова екскурсія наступника слави Гіві і Мотороли виявилась фатальною для відомого найманця.

У повному відео телеканалу видно, що командир бойовиків показував російським журналістам роботу станкового автоматичного гранатомету. Схоже на те, що «гібриди» провокували обстріл позицій ЗСУ, щоб показати вдячним глядачам Кисельова тяжкі будні захисників скреп. Ну що ж, сюжет вийшов на славу, констатують Патріоти України.

Останніми словами Олег Мамієва стали: "Підемо, покажу тобі роботу АГСа". Після цього вони з оператором вийшли з укриття і потрапили під розрив гранати.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...