Хіти тижня. "Остров невезения": Україна повністю закрила для іноземців Крим, життя окупантів стане ще "солодшим"

​Відтепер жоден росіянин навіть через територію України не має права відвідувати анексований півостров. Порушення – кримінальний злочин.

Держприкордонслужба України прийняла рішення закрити в'їзд до Криму для всіх іноземців, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС Україна. У прес-службі відомства заявили, що з четверга, 29 листопада, перетинати адміністративну межу з окупованих півостровом можуть лише громадяни України.

"Наші громадяни можуть безперешкодно перетинати державний кордон", - наголосили в Держприкордонслужбі. У відомстві уточнили, що обмеження діятимуть у рамках воєнного стану.

"Особливу увагу на контролі приділено групі ризику", - розповіли прикордонники. Передусім, йдеться про громадян Росії.

Нагадаємо, 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану строком на 30 днів у таких областях, як Вінницька, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, а також це стосується внутрішніх вод Азово-Керченської акваторії.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...