Хіти тижня. Паніка в Луганську: Окупанти заявляють про теракт

«Народна міліція ЛНР» вже зробила заяву для луганчан, що «українські диверсанти» готують ряд «терактів» на території «республіки».

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Сьогодні в центрі окупованого Луганська прогримів вибух. Про вибух повідомили одночасно декілька пабліків в соцмережі Twitter, передають Патріоти України.

При цьому деякі джерела поділилися інформацією, що днями на Донбас приїхав куратор «республік» Владислав Сурков. Інформація про вибух в з'явилася і в групі «Інший Луганськ», а ще на сторінці користувача під ніком «ЛНР» (Коливано-Бджоларія).

На даний момент інформації про вибух мало, але «народна міліція ЛНР» зробила заяву для луганчан, що «українські диверсанти» готують ряд «диверсій і терактів» на території «республіки», в зв'язку з чим жителів «ЛНР» закликали в ці дні бути особливо пильними.
Так, представник «НМ» Андрій Марочко зазначив: «У найближчі дні можуть бути прийняті спроби організації серії терактів і диверсій для зриву святкування Дня Перемоги і дня республіки. Також найближчим часом ми очікуємо провокацій з боку військовослужбовців ЗСУ в зв'язку з прибуттям в район населеного пункту Троїцьке групи журналістів німецького телеканалу ARD».


"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...