Хіти тижня. Пашинський втік з України, - блогер

За деякою інформацією міжвідомча база «Аркан» зафіксувала перетин кордону України Сергієм Пашинським та його сином.

Сергій Пашинський. Фото: соцмережі.

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський разом з сином покинули територію України. Про це повідомив активіст, учасник АТО Євген Шевченко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що детективи НАБУ заарештували керівництво компанії «Спецтехноекспорт» Павла Барбула і Владислава Бельбаса, яких звинувачують у привласненні незаконним шляхом 55 мільйонів гривень.

Син Сергія Пашинського працював в «Спецтехноекспорт» і був тісно пов’язаний з заарештованими керівниками. “І ось з’явилися новини, що Сергій Пашинський разом з сином спішно виїхали за межі України”, – стверджує Шевченко. За деякою інформацією міжвідомча база «Аркан» зафіксувала перетин кордону України Сергієм Пашинським.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...