Хіти тижня. Перелякане Ху*ло: У мережі порівняли прихід світових лідерів на Паризький форум (відео)

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо і глава Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, які взяли участь в Паризькому форумі миру, заходили в зал в порядку живої черги.

А от російський президент Володимир Путін, за добре сформованою традицією, прямував в оточенні охорони так, що інші учасники форуму були змушені зупинитися, щоб пропустити господаря Кремля і його ескорт, передають Патріоти України.

Відеоролики з Парижа опублікувала в соціальних мережах «Німецька хвиля». «Нічого особливого, просто прем'єр Канади Джастін Трюдо і глава МВФ Крістін Лагард в порядку загальної черги йдуть займати свої місця на засіданні Паризького форуму світу», - говориться в коментарі до першого відео. «У Путіна охорона серйозніше», - констатують журналісти.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...