Хіти тижня. Під Миколаєвом важко поранений провідний генерал ЗСУ (доповнено)

Заступник Головкому Сухопутних військ Зазнав серйозних ушкоджень внаслідок ДТП

Увечері в п'ятницю, 11 січня, на трасі Миколаїв-Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Dawoo Lanos і сідельний тягач MAN з напівпричепом, зазначають Патріоти України.

«Хюндай» з номерними знаками Збройних сил України їхав по трасі, з боку Миколаєва в напрямку міста Нова Одеса. Біля с. Себине водій «Хюндай» не впорався з керуванням і зачепив «Ланос», котрий рухався в попутному напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача «Ман», що стояв на узбіччі.

В автомобілі «Хюндай» їхав заступник Головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті ДТП генерал серйозно травмований. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав в «Хюндай». Наразі бригада «швидкої» надає допомогу постраждалим на місці, після чого вони будуть доставлені в лікарню.

Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження. Більше за інших постраждав «Хюндай». ДТП сталося в умовах сильної ожеледі. Траса в місці аварії - суцільна ковзанка.

"ДТП сталося в умовах сильної ожеледиці. Стан постраждалих... в ДТП оцінюється як середньої тяжкості і стабільний. За фактом дорожньо-транспортної пригоди представниками Військової служби правопорядку проводяться слідчі дії", - йдеться в новому повідомленні Сухопутні війська ЗСУ.


Джерело: Новости N

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...