Хіти тижня. Піде ва-банк: У Путіна залишився в Україні єдиний сценарій - військовий журналіст

Бабченко передбачає, що​ незважаючи на те, що війна на Донбасі увійшла в усталену фазу і деякий час триватиме у нинішньому режимі, у майбутньому варто очікувати відкритої агресії Росії.

Фото: УНІАН.Війна на Донбасі увійшла в усталену фазу і деякий час триватиме у нинішньому режимі, однак у майбутньому варто очікувати відкритої агресії Росії. Таку думку висловив російський журналіст Аркадій Бабченко в авторській програмі на телеканалі ATR, передають Патріоти України.

"На жаль, велика війна, напевно, все-таки ще буде. І я думаю, що ініціатором великої війни буде Росія. Тому що коли економічна ситуація там наблизиться до стану Венесуели, а вона наблизиться до цього стану, тому що в ХХІ столітті країни або розвиваються, або починають регресувати і відкочуватися назад... Коли вона докотиться до стадії Венесуели, коли не буде ні ковбаси, ні туалетного паперу, на жаль, у Володимира Путіна не буде жодного іншого варіанта впливати на внутрішню політику, окрім зовнішньої війни. Зовнішня війна – це, передусім, звичайно ж, Україна", – наголосив він.

Бабченко додав, що Україні потрібно використовувати відносне затишшя на фронті, щоб побудувати сильну армію й економічно сильну державу. Тільки в цьому разі, на його думку, можна буде уникнути російської агресії.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...