Хіти тижня. Після сирників трішки еротики: У мережі бурхливо обговорюють оголене стегно Тимошенко (фото)

Половина коментаторів оцінили еротичність вигляду лідерки "Батьківщини", а були й такі, хто розкритикував вигляд депутатки.

Юлія Тимошенко. Фото:FаcebookЛідерка "Батькіщини" Юлія Тимошенко, певно, поставила собі за мету не зникати з перших шпальт не лише політичних видань, а й розважальних. Про це пише Таблоїд, передають Патріоти України.

Уже кілька тижнів у пресі обговорюють її сирники, образ принцеси Леї та "ортопедичне" взуття у Раді. І ось Леді Ю дала новий привід – з’явилася на публіці у вбранні, яке трішки оголило її стегно.

"Бракує тільки батога, але якщо все буде нормально на виборах, то з'явиться і він." - йдеться в підписі до світлини.

Світлина зроблена начебто ще місяць тому. У повний зріст вбрання Тимошенко знайти не вдалося, але користувачам вистачило навіть цього маленького розрізу, щоб звільнити свою фантазію у коментарях.

Думки щодо вигляду Юлії Володимирівни розділилися. Половина коментаторів оцінили еротичність луку, а були й такі, хто розкритикував вигляд депутатки.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...