Хіти тижня. Плюнули у чуттєву "зміїну душу": Яскрава акція у Франції розлютила топ-пропагандистку Кремля

Головна пропагандистка Росії Маргарита Симоньян обурилася через те, що на французькому телебаченні дітей вчили відрізняти правдиві новини від російських фейків.

Маргарита Симоньян

Крім того, юному поколінню пояснювали, як ЗМІ в Російській Федерації працюють на інтереси її голови Володимира Путіна. Бурхливим невдоволенням з цього приводу Симоньян поділилася на особистому Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Во Франции на государственном французском телевидении, в образовательной программе детей учат тому, что "Владимир Путин — царь дезинформации", а "Россия — гигантская фабрика по производству фейковых новостей". Веселенькая студия, смахивающий на Макрона ведущий и интересные задания для малолетних участников", написала вона у пості з обуренням.

Крім того, Симоньян звернула увагу на такі яскраві фрази з вуст дітей, як "RT говорить те, що Путін хоче почути" і "Путін змушує добре відгукуватися про уряд".

Крім того, в сюжеті 15-річний підліток розповів про те, що президент країни-агресора запроторює опозиціонерів у в'язниці, а сучасна Росія насправді не відрізняється від Росії 1991-1992 років.

"Затем эти же дети читают куски из наших статей и статей Le Monde — и те, и другие о Навальном и протестах. Один из ребят говорит: "Статьи написаны по-разному, потому что одна статья из России, где все напрямую контролируется Путиным, в то время как другая — это Le Monde, а Le Monde Путин вообще не контролирует". Затем детям дают задание создать профиль Путина в Twitter, и они пишут первый твит "I love fake news" (Я люблю фейковые новости). Дивный новый мир", роздратовано прокоментував побачений сюжет Симоньян, пообіцявши згодом викласти його на загал.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...