Хіти тижня. По-"братськи": У Раді Федерації РФ пригрозили знищити Україну (відео)

Заступник голови комітету Ради Федерації Росії з міжнародних справ Андрій Клімов загрозливо заявив, що попередження президента Володимира Путіна про можливу втрату Україною державності може бути реалізоване в будь-який момент, повідомляють Патріоти України.

Таку агресивну реакцію у нього викликала новина про входження в Одеський порт трьох фрегатів НАТО, а також рішення Пентагону виділити $200 млн для України в рамках фонду співробітництва у сфері безпеки, обговорювана в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Наш верховний головнокомандувач в одному з інтерв'ю сказав, що якщо якась серйозна провокація там (в Україні. - Ред.) буде, то Україна, не дай Бог, може і свою державність втратити. Тому я вважаю, це цілком серйозна міра обмежувальна", - уїдливо зауважив Клімов.

Однак ведучий передачі в цей момент уточнив, що гучна фраза Путіна була виголошена під час чемпіонату світу з футболу, який пройшов у Росії, і стосувалася застереження від збройного конфлікту на тимчасово окупованому Донбасі саме в той період.

"Я думаю, що ці слова не мають терміну давності і до них треба ставитися серйозно, як, власне, американці і роблять", - з усмішкою відповів заступник голови комітету Ради Федерації.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...