Хіти тижня. Побоялася отрути? Федеріка Могеріні відмовилася від чаю, запропонованого дипломатом з РФ (відео)

Верховний представник Європейського союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні відмовилася від чаю, запропонованого російським дипломатом під час переговорів з главою російського МЗС Сергієм Лавровим у рамках Генасамблеї ООН. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Сергій Наумович, повідомляють Патріоти України.

На записі зустрічі, який опублікований у соцмережах, видно, як російський дипломат пропонує Федерікі Могеріні чашку з напоєм, але вона жестом показує, що це зайве. Це не зупинило росіянина і він продовжував підсовувати чашку, Федеріка Могеріні повторно жестом показала, що не питиме. Дипломат забрав чашку тільки після того, як Федеріка Могеріні посунула її від себе і почала розмову з главою російського МЗС.

Користувачі соцмережі активно коментують незграбний інцидент, відзначаючи, що цей жест пов'язаний із зіпсованою репутацією Росії після серії отруєнь, зокрема в Солсбері.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: