Хіти тижня. ​"Почему Вы не приехали к солдатам?… Сколько Вы передали денег для армии": Юлія Тимошенко втрапила у Слов'янську в скандал з учасником АТО 95-ї та 81-ї бригади (відео)

Виборча компанія все скандальніше, все брудніше. На зустрічі з виборцями щось пішло не так. «Леді Ю» назвала чоловіка провокатором, – «Ваши СБУшние штучкі не пройдуть», - і заперечила спілкування з Коломойським.

Візит кандидата в президенти України Юлії Тимошенко на Донбас вийшов не без скандалу, зазначають Патріоти України. Юдія Володимирівна проголосила, що те, що відбулося провокація СБУ та «Прямого каналу Порошенка», а її тусовка накиналась на АТОшника

Отже. Під час спілкування Тимошенко з виборцями в центрі уваги опинився чоловік, який представився учасником АТО. Чоловік почав задавати Тимошенко незручні питання: які підрозділи на передовій вона відвідувала кому з військових допомагала за 5 років війни.

У відповідь Тимошенко заявила, що допомагала з першого дня війни 57-й бригаді і разом зі своєю командою передавала фронту машинами все, що потрібно: одяг, їжу, техніку, реанімобілі і т.д. За словами кандидата, вона просто не піарилась (!) на цій діяльності.

Тимошенко звинуватила АТОшніка в провокації, яка буде показана на провладному каналі "Прямий". Після цього учасник АТО дав коментар на камеру і вступив у перепалку з прихильниками Тимошенко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...