Хіти тижня. "Почнеться велика м'ясорубка": Експерт попередив Україну про серйозну небезпеку

Військовий шлях звільнення окупованих районів Донецької та Луганської областей призведе до "великої м'ясорубки".

"Росія, безсумнівно, вторгнеться, почнеться велика м'ясорубка", - сказав в інтерв'ю "Обозревателю" російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

"Це остаточно знищить будь-які надії Росії на які б то не було відносини з Європою - тут питань немає. І це означає великий військовий конфлікт, з десятками тисяч убитих, результатом якого стане остаточне відторгнення і Росії, і України від Європи, а й з усіма витікаючими наслідками для відносин Росії з Україною", - переконаний він.

"Коротше кажучи, є спосіб - надійний, простий і ефективний - перетворити частину України на Сирію", - підкреслив журналіст. Він не сумнівається в тому, що в результаті таких військових дій "ДНР" і "ЛНР" розваляться, ніхто про них і не згадає". У той же час "з'являться сто різних "борців за народне щастя", і як вже вони там будуть боротися і з ким - важко сказати".

Разом з тим Радзіховський зауважив: "Я не думаю, що в Києві хтось розглядає такі сценарії всерйоз. Це постріл собі в скроню, причому, одразу з двох рук".

Опублікував: Олег Устименко

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...