Хіти тижня. "Події розвиваються надто стрімко": Експерти спрогнозували плани Путіна

Якщо росіяни поглинуть Білорусь, то для Кремля відкриються величезні можливості для захоплення України.

Політолог, директор Агентства розвитку Приазов'я Костянтин Батозський стверджує, що українців можуть очікувати серйозні проблеми в 2019 році, оскільки в Росії є великі плани щодо розширення своїх кордонів, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Якщо росіяни поглинуть Білорусь, то для Кремля відкриються величезні можливості для захоплення України. Надія залишається лише на Захід. Однак, якщо він не відреагує належним чином на дії Москви щодо Білорусі, то росіяни і далі будуть поглинати сусідні землі.

"Зараз у нас останній великий рік без масштабної війни. В принципі, події розвиваються настільки стрімко, що, можливо, у нас останній мирний Новий рік. А далі у нас є аншлюс. Нагорі Росія поглинає Білорусь повільно", – зазначив він.

Експерт Міжнародного інституту демократій Євген Дикий також вважає, що дуже серйозною проблемою для України може обернутися анексія Білорусі Росією, яка, судячи з усього, зараз здійснюється.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...