Хіти тижня. "Полум'яна куля", або Якою зброєю Путін лякає світ, - Злий Одесит (фото, відео)

Фото: ЗМІ"Президент Росії Володимир Путін звернувся до Федеральних зборів, використавши можливість для піару. Зазвичай нудні промови Путіна до Федеральних зборів на цей раз перетворилися в шоу. Бо скоро - вибори. І неважливо, що кандидат один", - пише Андрій Коваленко для depo.ua, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Путін вирішив презентувати розробку зброї, аналогів якій у світі буцімто нема. І супроводжував це все відеороликами для ефекту.

Крилата ракета з ядерним двигуном: Путін хизувався, що проведені успішні випробування нової крилатої ракети з ядерною енергетичною установкою, яка буде володіти необмеженим радіусом дії і непередбачуваною траєкторією польоту.

Балістична ракета "Сармат": міжконтинентальна ракета, вагою 200 тонн, яка майже не має обмежень по дальності польоту прийде на заміну комплексу "Воєвода". Випробування нібито почалися.

Ракетний комплекс "Кинжал": гіперзвуковий авіаційно-ракетний комплекс "Кинжал" поставлений на бойове чергування в Південному військовому окрузі. Путін хизувався, що літак-носій здатен доставити і скинути ракету, що рухається у 10 разів швидше за швидкість звуку, у задану точки за лічені хвилини.

Міжконтинентальні польоти: Саме так - міжконтинентальні польоти в щільних шарах атмосфери на гіперзвуковій швидкості анонсував Путін. І їх здатен буде здійснювати комплекс "Авангард", який йде до цілі як метеорит та полум'яний шар.

Лазери: З 2017-го року буцімто у війська почали надходити бойові лазерні комплекси, а Росія на крок попереду в порівнянні з іншими державами. Куди там США чи Китаю до них, справді.

Ракета: Є ще крилата ракета з ядерним двигуном. Проведені нібито випробування. Радіус її дії - необмежений.

Під час презентації Путін сказав слова: "Нас ніхто не слухав, послухайте тепер". Такий от передвиборчий трюк, у який можуть повірити хіба на Росії, і то не всі. Це все розповів президент країни, яка останнім часом ракету в космос запустити не здатна. Аргентинський кокс таки долетів".

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...