Хіти тижня. "Поползете в Кремль на коленях!": Старий маразматик Жириновський зібрався з "маршем дружби" в Україну (відео)

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський виступив з маразматичною промовою.

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський у промові запропонував провести «мітинг дружби» на кордоні між Україною і Росією, інформують Патріоти України.

Крім того, він нахабно заявив, що після нього українці повинні будуть повзти на колінах в Кремль і просити вибачення у президента країни-агресора Володимира Путіна вибачення за зраду. Своїми хворими фантазіями одіозний депутат нелегітимної Державної думи Росії поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Нас проклянуть наші нащадки, якщо ми призведемо до нової громадянської війни з релігійними знаменами. Треба вчасно зупинитися! Я пропоную організувати мітинг дружби народів - український і російський, між Харковом і Бєлгородом. На кордоні зустрінемося і почнемо дружити, і разом повільно розширювати ось цей час миру, а не війни... Покаятися потрібно всім разом, на колінах повзти до московського Кремля, стукати в двері і сказати: "Вибачте нас, Володимире Володимировичу!". Ми почнемо з цього (з мітингу дружби. - Ред.) і разом поповземо в московський Кремль і в Київську лавру", - поділився своїми нетверезими проімперськими мріями Жириновський.

Джерело: Обозреватель

У військ Путіна почалися проблеми? Окупанти змінили пріоритети на Донбасі

субота, 27 липень 2024, 19:45

Розгортання зони оборони Центрального угруповання окупаційних військ свідчить про те, що російське військове командування може вважати малоймовірним швидке тактичне просування в районі Авдіївки. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передают...

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...