Хіти тижня. "Поползете в Кремль на коленях!": Старий маразматик Жириновський зібрався з "маршем дружби" в Україну (відео)

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський виступив з маразматичною промовою.

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський у промові запропонував провести «мітинг дружби» на кордоні між Україною і Росією, інформують Патріоти України.

Крім того, він нахабно заявив, що після нього українці повинні будуть повзти на колінах в Кремль і просити вибачення у президента країни-агресора Володимира Путіна вибачення за зраду. Своїми хворими фантазіями одіозний депутат нелегітимної Державної думи Росії поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Нас проклянуть наші нащадки, якщо ми призведемо до нової громадянської війни з релігійними знаменами. Треба вчасно зупинитися! Я пропоную організувати мітинг дружби народів - український і російський, між Харковом і Бєлгородом. На кордоні зустрінемося і почнемо дружити, і разом повільно розширювати ось цей час миру, а не війни... Покаятися потрібно всім разом, на колінах повзти до московського Кремля, стукати в двері і сказати: "Вибачте нас, Володимире Володимировичу!". Ми почнемо з цього (з мітингу дружби. - Ред.) і разом поповземо в московський Кремль і в Київську лавру", - поділився своїми нетверезими проімперськими мріями Жириновський.

Джерело: Обозреватель

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...