Хіти тижня. Порушили - то "вигрібайте": Волонтер опублікував відео моменту повітряного удару ЗСУ по військовій техніці окупантів (відео)

Танки найманців було виявлено в 3 км від лінії зіткнення, що є грубим порушенням Мінських угод.

На Донбасі Збройні сили України завдали потужного удару по танках бойовиків так званої "ЛНР". Відповідні відео публікує на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, танки бойовиків було виявлено в 3 км від лінії зіткнення, що є грубим порушенням Мінських угод. "Не треба було танки ховати в 3 км від лінії зіткнення. Як вони там могли опинитися, якщо за всіма домовленостями повинні бути відведені глибоко в тил! Раз не дотримуєтесь і порушуєте, ну тоді "вигрібайте". Може обд*оченці думали, що пройде і ніхто не виявить. 54-а бригада ЗСУ думала зовсім по-іншому. Танки було виявлено. Переконалися, що дійсно є жорсткі порушення. Кілька пристрілювальних, а потім по цілях. Мінус один пошкоджений танк і укриття, в якому знаходився особовий склад. Не порушуйте і виконуйте всі мирні домовленості", - пише Мисягін.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...