Хіти тижня. "Посередники нам не потрібні": Лавров цинічно прокоментував бійню на Азові

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявляє, що посередники в діалозі між Україною і РФ після атаки на українські кораблі в Керченській протоці не потрібні. Про це він сказав на прес-конференції з главою МЗС Франції Жан-Івом Ле Дріаном, повідомляють Патріоти України.

«Що стосується інциденту на вході в Керченську протоку з Чорного моря, вчора ця ситуація обговорювалася в телефонній розмові президента Путіна з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка зателефонувала Володимиру Володимировичу», - сказав Лавров.

За його словами, було досягнуто певного розуміння, яке буде найближчим часом реалізовано. «Я не бачу необхідності в якихось посередниках», - додав Лавров. Він зазначив, що якщо партнери України в Європі зацікавлені в тому, щоб подібних інцидентів більше не було, «необхідно послати дуже сильний сигнал Києву». На думку Лаврова, на практиці можна всі питання вирішувати на рівні прикордонної «влади на місцях», вирішувати технічні питання, «які українській стороні не зовсім зрозумілі».

«Основне залежить не від Радбезу ООН, ОБСЄ або якихось інших організацій, а від того, щоб спонсори українського керівництва звернули його увагу і жорстко попередили про неприпустимість такої гри з вогнем», - додав Лавров.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...