Хіти тижня. Послав на кілька відомих букв: З'явився запис розмови міністра оборони з "Порошенком" (аудіо)

Пранкер використав нарізку запису, де президент вживає ненормативну лексику, говорячи про "5 канал", і крутив її по колу.

Степан Полторак. Фото: РБК.

В мережі опублікували аудіозапис розмови міністра оборони України Степана Полторака з аудіороботом президента Петра Порошенка, якого підготував російський пранкер Лексус, передають Патріоти України.

Пранкер використав нарізку запису, де президент вживає ненормативну лексику, говорячи про "5 канал", і крутив її по колу. Розмова була обставлена як дзвінок з президентського борту по дорозі з Вашингтона до Києва. Порошенко якраз літав туди на зустріч із спецпредставником США по Україні Куртом Волкером. В ході бесіди "президент" постійно посилається на якісь події в Донецьку. Пранкер, очевидно, мав на увазі вбивство Захарченка.

"Я не знав, хто їздив у Донецьк. Я не знаю, хто там що робив в Донецьку. Якщо ви маєте [на увазі] те, що сталося (вбивство Захарченка - ред.), я сьогодні розмовляв з усіма. Не знаю, про що ви говорите...", - відповідав "президенту" Полторак.

Міністр також відповідав, що українські військові на Донбасі "нормально стоять, ніхто нікуди не біжить", і ЗСУ не планують атакувати бойовиків. Крім того, він заявив про готовність подати у відставку в будь-який час.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...