Хіти тижня. Потужний удар по ворогу: Стало відомо про грандіозний успіх ЗСУ на Донбасі

Українські воїни всього за п'ять днів знищили чотири одиниці бойової техніки "Л/ДНР". Водночас кожен удар потрапляв прямо в ціль, повідомляють Патріоти України.

"10-та гірничо-штурмова бригада за п'ять днів знищила чотири одиниці техніки російсько-окупаційних військ. На військовому сленгу це називається "заПТУРили". Чотири постріли, чотири ракети — чотири потрапляння. Українським комплексом "Стугна", — повідомив учасник ООС Гліб Бабич на своїй сторінці в Facebook.

Так, 30 січня був знищений КамАЗ із терористами, 31 січня — МТ-ЛБ з ЗУ-23-2 та розрахунком, 3 лютого — МТ-ЛБ з ЗУ-23-2 та розрахунком, а вже 4 лютого — КрАЗ із терористами.

"Усі випадки сталися під час спроби зближення ворожих сил із нашими позиціями, і спробі атакувати. Всі випадки лежать у рамках права ЗСУ на адекватну відповідь. Ні, це не "спеціально запрошені фахівці". Це декілька різних штатних розрахунків бригади", — додав військовий. За його словами, саме так виглядає сьогодні війна України з Росією.

"Це демонстрація сили армії. Це демонстрація ступеня підготовки і готовності армії. Це характерний приклад того, як армія воює, і реагує на дії противника. Зрештою, це підтвердження якості та потужності зброї, розробленої і виробленої в Україні... Це безсумнівний успіх. Це, нехай позиційна, але явна і впевнена перемога", — підкреслив Бабич.

"Я просто показав на прикладі своєї 10-ї бригади те, що дійсно відбувається. У низці подібних подій на фронті й у країні. Просто їх треба бачити. Щоб не жити в темному просторі, з добровільно вимкненим світлом", — підсумував боєць.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...