Хіти тижня. "Повне дно": Російська авіакомпанія обурила мережу дивною рекламою рейсів "на Берлін" (фото)

Добре, що перший рейс АК "Побєда" в Берлін принаймні не поставили на 8-е або 9-е травня.

"Аерофлот" повівся цілком "скрепно". Фото: РБК.

Російський лоукостер "Побєда", що входить до групи "Аерофлоту", використовував в рекламі своїх рейсів до Німеччини скандальне гасло "На Берлін!", яке зображене на літаку компанії разом з підписом "Треба брати!". Відповідне зображення опубліковано на сайті компанії, передають Патріоти України.

Напис "На Берлін!" часто зустрічався на радянських танках під час Другої світової війни. Також його широко використовувала російська пропаганда під час святкування 9 травня. Ці слова часто зустрічалися в комбінації з сумнозвісним гаслом "Можемо повторити!".

У мережі вже встигли відреагувати на цю рекламу. "Вранці подумав: добре, що перший рейс АК "Побєда" в Берлін не поставили на 8-е або 9-е травня. Точно не здогадаються написати на борту щось типу - "На Берлін!" Недооцінив я хлопців. Цивільна авіація придумана, щоб люди подорожували, робили бізнес, торгували, дивилися світ, заводили нових друзів. Літак цивільної авіакомпанії з військової написом це - повне дно", - говорить видавець Look at Media Олексій Амьотов.

"На американському літаку... Ще б фюзеляж в камуфляж перефарбували, ідіоти", - зауважує користувач Facebook Іван Ващук.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...