Хіти тижня. Православна церква України: Митрополит Київський і всієї України Епіфаній розповів, чим займеться Філарет (відео)

Патріарх Київський і Всієї Руси-України Філарет продовжить допомагати у розвитку єдиної помісної православної церкви в Україні.

Про це заявив обраний предстоятель Епіфаній під час виступу на Софійській площі перед віруючими після Об'єднавчого собору, передають Патріоти України.

"Ми повинні висловити подяку його святості святішому патріарху Філарету, який який зробив такий рішучий крок для надання та визнання Автокефалії української православної церкви", – сказав Епіфаній.

Він додав, що патріарх Філарет є духовним наставником і буде в подальшому довічно допомагати розвивати єдину Помісну Українську Православну Церкву.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...