Хіти тижня. Претендент на президентську булаву придбав елітну яхту (фото)

Народний депутат від партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Віталій Купрій увійшов до першої п'ятірки народних обранців, які в 2017 році купили і задекларували найдорожчі плавзасоби.

Віталій Купрій"У липні минулого року він придбав собі яхту Bavaria 44, якою раніше протягом чотирьох років користувався за дорученням від ліберійської компанії. Обійшлася йому обновка нібито всього в 890 тисяч гривень, хоча ринкова ціна подібних яхт коливається в межах від 60 до 90 тисяч євро", - йдеться в матеріалі журналістського розслідування, передають Патріоти України.

Плавзасіб призначений для сімейного відпочинку. Яхта здатна подолати велику відстань завдяки гарному плануванню і розподілу простору, а також обсягами баків для палива і води.Крім того, Купрій є претендентом в кандидати на пост президента України, про що свідчить посвідчення, знімок якого опублікував народний депутат Тарас Батенко на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, Віталій Купрій ще до депутатства у Верховній Раді був відомий правозахисною діяльністю. У парламенті він зайнявся викриттям правопорушень чиновників місцевих органів влади і правоохоронних органів.

Джерело: bihus.info

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...