Хіти тижня. Президента намагались вбити у прямому ефірі (відео)

У Венесуелі під час святкування 81-ї річниці створення Боліварської національної гвардії стався замах на президента Ніколаса Мадуро.

Так, під час виступу президента Мадуро присутні раптом подивилися вгору, після чого телебачення показало кадри солдатів, перед якими виступав президент. Ті раптово почали розбігатися з парадного строю. Після цього трансляція перервалася, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Як повідомляє агентство Efe, на президента напали, використавши безпілотник. За даними журналіста Романа Камачо, безпілотник був споряджений вибухівкою. Ні президент, ні чиновники, під час того, що сталося не постраждали.

При цьому, під час виступу після замаху, Ніколас Мадуро повідомив, що частина учасників замаху на нього вже затримана. На його думку, за замахом стоять права опозиція Венесуели і колумбійські праві сили на чолі з президентом Колумбії Хуаном Мануелем Сантосом.

"Прощення не буде", - заявив він.

Опублікував: Олег Устименко

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...