Хіти тижня. Президентські вибори в Україні: Соціологи оприлюднили цікаві дані

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та президент Петро Порошенко посідають 1 і 2 місце серед уподобань українців, які мають намір брати участь у голосуванні на президентських виборах. Про це свідчать результати опитування Фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова, повідомляють Патріоти України.

Тимошенко підтримують 16,1% тих, хто збирається брати участь у виборах президента, а Порошенка - 13,8%. На третьому місці актор Володимир Зеленський - 8,8%.

За народного депутата Юрія Бойка готові проголосувати 8,4% респондентів, за голову партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 6,8%, голову "Радикальної партії" Олега Ляшка - 6,9%.

Лідера партії "Наші" Євгена Мураєва готові підтримати 3,1% опитаних, члена партії "УКРОП" Олександра Шевченко - 2,9%, співака Святослава Вакарчука - 2,6%, голову партії "Самопоміч" Андрія Садового - 2, 4%. Не визначилися з кандидатом 13,1% респондентів, ще 3,3% закреслили б усіх кандидатів в бюлетені.

Дослідження проводилося у всіх регіонах України за винятком Криму і окупованих територій Донецької та Луганської областей з 19 по 25 грудня 2018 року. Опитано було 2017 респондентів у віці від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...