Хіти тижня. Продатись за "дорого"? ''Хочемо газ по $70'': Лукашенко "зчепився" з Путіним (відео)

"Вроде воевали против Германии вместе, а расчеты у вас неправильные", - криє Кремль їхніми ж "скрепами" Бацька Лукашенко.

Президенти Росії і Білорусі Володимир Путін і Олександр Лукашенко в ході засідання саміту Євразійського економічного союзу у Санкт-Петербурзі влаштували запеклу суперечку щодо ціни на газ для Мінська, повідомляють Патріоти України.

Так, Лукашенко звернув увагу на різні умови для білоруських споживачів газу, для яких паливо коштує $130 за тисячу кубометрів, а для російських — $70 (у сусідній Смоленській області).

При цьому президент Росії заперечив йому, що якби для Білорусі була ринкова ціна газу, вона була б під $200 за тис. куб. м, а не $ 130. Путін запропонував продовжити дискусію про ціни на газ пізніше в закритому режимі.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...