Хіти тижня. Прокремлівських пропагандистів прогнали із офіційного заходу в Канаді (відео)

Жінки намагалися скандувати "Геть руки від Венесуели!" та перервати виступ глави МЗС Канади.

Христя Фріланд. Фото: Рейтерс.

Вчора, 4 лютого, двоє протестувальників спробували перервати виступ глави МЗС Канади Христі Фріланд на заключній прес-конференції за підсумками зустрічі Групи Ліми по Венесуелі в Оттаві. Про це повідомляє CBC News, передають Патріоти України.

Жінки розгорнули банер і вигукували "Руки геть від Венесуели", "Поважайте права людини і думку народу" перед тим, як у супроводі охорони їх вивели із залу. CBC News зазначає, що бейджи на шиях протестуючих свідчать про наявність у них офіційної акредитації ЗМІ для участі в заході.

"Тієї демократії, якою користуються політичні протестуючі в Канаді, на жаль, немає у політичних протестувальників в Венесуелі", - зазначила Фріланд і продовжила свою промову.

На конференції були відсутні пропагандисти російських Супутник, РИА-Новости і ТАСС, яким раніше МЗС Канади відмовило в акредитації. Також на конференцію не пустили працівників венесуельського мовника teleSUR. Офіційний представник уряду Канади сказав CBC News, що teleSUR було відмовлено в доступі, "тому що це спонсорований державою (Венесуели - ред.) канал пропаганди".

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: