Хіти тижня. Просто купа металу: "Головна зброя", яку розрекламувало Міноборони РФ, стала ганьбою росіян

Перед тим, як перекинути «Панцир-С1» в Сирію російські пропагандисти влаштували масштабну презентацію зброї, але після того, як вона перестала фіксувати безпілотники, в Міноборони більше про неї не згадували.

Російський «Панцир-С1» виявився просто купою металу. Фото: соцмережі.

Російський військовий експерт Віктор Мураховський розговорився в соцмережі до того, що розкрив усі секрети вітчизняного оборонпрому. Зокрема, він розкритикував комплекси «Панцир-С1», що прикривають російську базу в Сирії, передають Патріоти України.

Мураховський фактично назвав марною купою металу «Панцир-С1», які за гучною назвою не мають абсолютно нічого. Як виявилося з публікації, розрекламована російська зброя виявилася взагалі неефективною, тому що в Сирії ці комплекси не бачать безпілотники ворога. Більш того, комплекси розпізнали пролітаючі зграї птахів, як ворожі безпілотники або винищувачі, ввівши в оману операторів.

Експерт зазначив, що поки не було ніякої військової обстановки, в мирних умовах «Панцир-С1» називали мало не головною зброєю Росії, але, як виявилося, на практиці вона повністю не відповідає тим характеристикам, які до неї додавалися після випуску. Зазначимо, що перед тим, як перекинути «Панцир-С1» в Сирію російські пропагандисти влаштували масштабну презентацію зброї, але після того, як вона перестала фіксувати безпілотники, в Міноборони більше про неї не згадували.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...