Хіти тижня. "Просил китайца помедленнее Сибирь отбирать?": Лавров спантеличив мережу "кривавим" фото

За офіційною інформацією, в китайське місто Учжень глава МЗС РФ прибув для обговорення розвитку подій довкола Корейського півострова і Венесуели та теми атомної угоди з Іраном.

Сергій Лавров. Фото: Інтерфакс.

Глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров під час зустрічі зі своїм колегою з Китаю Ван І сфотографувався біля китайської зірки і японського кола на підлозі, чим спантеличив мережу. Відповідне фото показала в Facebook офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передають Патріоти України.

За офіційною інформацією, в китайське місто Учжень Лавров прибув для обговорення розвитку подій довкола Корейського півострова і Венесуели та теми атомної угоди з Іраном. Користувачі одразу почали обговорювати знімок. Декому символи червоного кольору нагадали сліди крові.

"Напевно, обговорювали чергову безоплатну передачу російських земель Китаю", "А чому Ван І стоїть на китайській зірці, а Лавров на японському прапорі?", "Упросив повільніше Сибір відбирати?", "Іди на пенсію, неандертальцю", "Наче після бійки у обох із носа кров йде. У китайця в вигляді зірочки накапало, у Лаврова звичайною плямою", – написали в коментарях.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...