Хіти тижня. Просили - отримали: Москва в істериці через посилення НАТО на Чорному морі

Російська влада обурена пропозицією керівництва США відправити в Чорне море військові кораблі НАТО, а також надати Україні нові системи озброєнь на тлі конфлікту з Росією в Азовському морі, повідомляють Патріоти України.

Так, російський сенатор Олексій Пушков на своїй сторінці в соціальній мережі нервово відреагував на заяву американського політика, намагаючись залякати США у відповідь.

Він стверджує, що американські кораблі НАТО в Чорному морі різко загострять конфлікт і не зможуть налякати Росію.

Коментар Пушкова пролунав на тлі лунаючих в Мережі пропозицій запросити кораблі НАТО з “дружнім візитом” в порти Маріуполя і Бердянська.

Однак російські користувачі неоднозначно поставилися до заяв Пушкова, відзначаючи слабку позицію Росії і відсутність можливості на рівних змагатися з США.

Нагадаємо, Верховна Рада звернулася до міжнародних партнерів. До цього ж український флот отримав досить потужне поповнення.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...