Хіти тижня. "Привіт ... мусорам! Скоро будемо палити ... мусорів!": Нардеп вразив своєю заявою

Перебування на стадіоні в оточенні енергійних ультрас радикально вплинуло на народного обранця з нестійкою психікою після перебування на війні.

Позафракційний народний депутат, ветеран-доброволець, екс "азовець" Олега Петренко написав в мережі, що скоро буде "палити мусорів", зазначають Патріоти України.

"Привіт з Києва черкаським мусорам! Без ниття! Зліше будемо! Скоро будемо палити і цих мусорів!", - написав на своїй сторінці в Facebook Петренко. До свого посту черкащанин прикріпив фотографію у балаклаві з футбольного матчу "Динамо" - "Шахтар", зі стадіону імені Валерія Лобановського.

Нардепа з фракції БПП певно заділи за живе нещодавні зіткнення ультрас з поліцією у його рідному місті. Варто зазначити, що сам Петренко проходив службу у складі полку Національної гвардії, що входить до складу МВС. Однак ставлення до поліції, як бачимо, має складне. Емоції можуть бути різні. Однак статус недоторканого депутата вимагає розважливості.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...