Хіти тижня. "Путін глибоко образив Трампа. І американський президент тепер буде ставитися до російського колеги, як до звичайного ворога", - політолог

На думку Небоженка, Путіну вдалося продемонструвати свою психологічну перевагу перед старшим за нього Трампом, однак тепер американці почнуть інтенсивно тиснути на Росію.

Результати зустрічі президента Росії Володимира Путіна та президента США Дональда Трампа в Гельсінкі виявилися вигідними для України. Таку думку висловив 19 липня політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко, передають Патріоти України.

"Трамп затаїв злість на Путіна, не на Росію. Він, як і раніше, вважає Росію гарною країною. Але тепер він утратив не просто довіру, він утратив повагу до Путіна. Він буде ставитися до нього, як до звичайного ворога. І тоді Трамп уже інша людина, ви не дивіться на вік", – розповів він.

Політолог зазначив, що поведінка президента США в переговорах з європейськими лідерами кардинально відрізнялася від його "сором'язливості" під час зустрічі з Путіним. "Справа навіть не в порівнянні Трампа і Путіна. А справа у порівнянні, як він поводився зі своїми попередніми партнерами і з ворогом. Я думаю, що Трамп не збалансував ці речі, але Путін глибоко образив Трампа. Він дав величезній кількості республіканців, і навіть більше – демократам, незалежним експертам, ЗМІ, величезну кількість аргументів проти Трампа. Тільки для того, щоб один день мати красивий вигляд у ток-шоу", – підкреслив він.

На думку Небоженка, Путіну вдалося продемонструвати свою психологічну перевагу перед старшим за нього Трампом, однак тепер американці почнуть інтенсивно тиснути на Росію. "Що вони там всередині говорили, це теж страшна помилка. Тому що розмови без свідків, це теж суто чекістські штучки. Це стилістика й алгоритм радянської дипломатії", – додав він.

Опублікував: Олег Устименко

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...