Хіти тижня. Путін проколовся: Президента РФ спіймали на визнанні, що Крим - це Україна (відео)

В мережі опубліковано відео, на якому президент Росії Володимир Путін визнає Крим територією України і не висловлює ніяких претензій на півострів.

Відповідне відео з признанням глави держави-окупанта опубліковано на каналі Крим Реалії в YouTube, яке і пропонують переглянути Патріоти України.

"Крим не є ніякою спірною територією, там не було ніякого етнічного конфлікту ... і Росія давно визнала кордони сьогоднішньої України. Питання про якісь подібні цілі Росії віддає провокаційним сенсом. Там всередині суспільства в Криму відбуваються складні процеси - проблеми кримських татар, українського населення, російських - але це вже внутрішньо політичні проблеми самої України", - сказав президент РФ в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD 29 серпня 2008 року.


Опублікував: Evora

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...