Хіти тижня. "Путін вже нікому не довіряє, навіть ФСБ": Російський опозиціонер розповів, де Х...йло готує собі "запасний майданчик" (відео)

Виключенням із "суто підозрілих осіб" є ті, хто свого часу працював в охороні у Путіна й керівництво ПВК "Вагнера".

Андрій Зубов. Фото: скріншот з відео.

Останнім часом російський диктатор Володимир Путін не схильний довіряти навіть підконтрольним йому силовим органам, у т.ч. Федеральній службі безпеки. Про це заявив вчений-історик та опозиціний політик з Росії, професор Андрій Зубов в авторській програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України.

Виключення становлять ті, хто свого часу працював в охороні у Путіна й керівництво ПВК "Вагнера". "Зараз Путін не вірить вже нікому. Він не вірить ані КДБ, ані тим більше якимось думським політикам, якимось навіть своїм. Він вірить тільки своїм охоронцям. Він своїх колишніх охоронців - як того ж Золотова - призначає на усі відповідальні пости і мало не думає йому (Золотову - ред.) передати потім владу", - пояснив Зубов.

Як зазначив вчений, подібний підхід Путіна до кадрів викликає відторгнення у "інституційних силовиків" з ФСБ та ГРУ, а також у цивільної частини Адміністрації президента РФ на чолі з Кирієнком. "Усе розколото, усі боряться один з одним, усі один одного підставляють... Від трагедії до фарсу лишився один крок і цей крок, я боюся, в російській політиці вже зроблено", - підкреслив опозиціонер.

Окрім того, він не виключив, що в випадку революційних змін у Росії верхівка може спробувати сховатися у Центрально-Африканській Республіці (ЦАР), де "вагнерівці" вже готують відповідну площадку. "Такий варіант є можливим", - наголосив Зубов.

Джерело: Еспресо.ТV

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...