Хіти тижня. Путін з Гундяєвим нервово курять від заздрості: Російська співачка-сепаратистка пояснила причини агресивних дій РФ у світі (відео)

Відома російська співачка Чичеріна назвала Росію «святою Руссю» і заявила, що росіяни своєю агресією проти інших держав «захищають Господа».

Відео інтерв'ю, яке Чичеріна дала пропагандистського телеканалу, вже встигло викликати хвилю обурення і сміху в мережі, передають Патріоти України.

«Русских всего два процента на Земле и мы владеем большей частью суши. Мы охраняем ее от того, чтобы наших китов не порубили, чтобы все наши недра не выпотрошили и не проели, как они там… чем они там занимаются… Русь — это святая рать вообще, она здесь на Земле для того, чтобы противостоять злу, чтобы зло не победило добро! В целом справляемся! Мы защищаем Господа, веру! Защитники веры!» — заявила співачка в інтерв'ю.

«Когда упала с самосвала и тормозила головой: певица потом Чичерина совсем головой двинулась, полный неадекват!!!» — написав користувач Мід Роіссі в Twitter, який опублікував відео.

«Это очередное напоминание о том, что наркотики — это не очень хорошо для мозга! Маше Захаровой тоже стоит об этом не забывать!» — написав один з користувачів в коментарях до посту.

«Между росией и Русью, так же много общего как у гонорара и гонореи», — звернув увагу інший коментатор поста.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...