Хіти тижня. Путін зрадив інтереси РФ: Росіяни б'ють на сполох через захоплення Сибіру китайцями (фото, відео)

Китай з мовчазної згоди російської влади продовжує грабувати Сибір, при цьому масштаби викачування ресурсів лякають росіян і можуть привести до справжнього бунту.

У соціальних мережах опубліковані фотографії, що фіксують масштаб вирубки лісу та вивезення деревини з Росії в Китай. Все це відбувається на тлі систематичного заселення східних і південних частин Сибіру робочими з Китаю, передають Патріоти України.

Найбільше росіян обурює те, як силові структури Росії влаштовують гоніння на росіян всередині країни, повністю ігноруючи загрозу зі сходу.

Один з користувачів соціальних мереж показав величезні ділянки вирубаного лісу і завантажені вагони з деревиною, які відправляються в Китай. При цьому росіян всередині країни штрафують і садять в ізолятори за участь в акціях проти Путіна під вигаданими приводами "за витоптаний газон". "До витоптаних китайцями лісів Сибіру ні у кого питань немає", - обурюється опублікував фотографії користувач.

При цьому багато прямо звинувачують Володимира Путіна в зраді національних інтересів.

Зазначена інформація з'явилася на тлі великої кількості свідчень від жителів сибірських регіонів Росії, стурбованих масовим напливом жителів Китаю. Експерти припускають, що Пекін свідомо проводить експансію регіону.


У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...