Хіти тижня. Путін зрадив інтереси РФ: Росіяни б'ють на сполох через захоплення Сибіру китайцями (фото, відео)

Китай з мовчазної згоди російської влади продовжує грабувати Сибір, при цьому масштаби викачування ресурсів лякають росіян і можуть привести до справжнього бунту.

У соціальних мережах опубліковані фотографії, що фіксують масштаб вирубки лісу та вивезення деревини з Росії в Китай. Все це відбувається на тлі систематичного заселення східних і південних частин Сибіру робочими з Китаю, передають Патріоти України.

Найбільше росіян обурює те, як силові структури Росії влаштовують гоніння на росіян всередині країни, повністю ігноруючи загрозу зі сходу.

Один з користувачів соціальних мереж показав величезні ділянки вирубаного лісу і завантажені вагони з деревиною, які відправляються в Китай. При цьому росіян всередині країни штрафують і садять в ізолятори за участь в акціях проти Путіна під вигаданими приводами "за витоптаний газон". "До витоптаних китайцями лісів Сибіру ні у кого питань немає", - обурюється опублікував фотографії користувач.

При цьому багато прямо звинувачують Володимира Путіна в зраді національних інтересів.

Зазначена інформація з'явилася на тлі великої кількості свідчень від жителів сибірських регіонів Росії, стурбованих масовим напливом жителів Китаю. Експерти припускають, що Пекін свідомо проводить експансію регіону.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...