Хіти тижня. Рахунок йде на десятки одиниць: Стало відомо про колосальні втрати військової авіації РФ у Сирії (інфографіка)

Операція російських військових у Сирії почалася у вересні 2015 року.

Ілюстрація: segodnya.ua

Російська Федерація за три роки участі у війні в Сирії могла втратити 24 одиниці військової авіаційної техніки. Про це пише ТСН, публікуючи інфографіку про втрати Росії, повідомляють Патріоти України.

Згідно з офіційними даними, Росія за цей час втратила 7 винищувачів і стільки ж вертольотів. У той же час, за даними ЗМІ, в Сирії було втрачено ще 10 одиниць авіаційної техніки.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...