Хіти тижня. Речницю МЗС РФ яскраво поставили на місце через Бандеру

Офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову висміяли в мережі через безглузді заяви про лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандеру.

Марія Захарова

Її висловлювання про нібито героїзацію нацистів прокоментував у Facebook український політолог Олексій Голобуцький. Їдкі коментарі залишили й користувачі, передають Патріоти України.

"Державному відзначенню в Україні дня народження Степана Бандери речник МЗС РФ Маша Захарова присвятила цілу прес-конференцію", – написав Голобуцький.

"Створюється враження, що київський режим хоче не просто підтасувати історичні факти, а підмінити пам'ять українського народу і його героїчне минуле псевдогероями", – заявила Захарова.

У відповідь на це Голобуцький написав, що подібні істерики кремлівського пулу не справляють значного враження і їм варто вже перестати весь час дивитися в бік Києва. "Ну звичайно, Бандера з Шухевичем – "псевдогерої", а м'ясник Жуков - "справжній герой". І Сталін, звичайно. Й інші імперські кати", – зазначив він.

Наголосив Голобуцький також, що хотів би подивитися на реакцію Кремля, якщо Україна визнає період перебування в СРСР "окупаційним".

Підтримали думку політолога і користувачі. "Краще б ця алкоголічка про проблеми російської глибинки думала", – написали в коментарях.


"Вікно можливостей окупанти проґавили": Гетьман оцінив сили росіян на фронті в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 6:30

Російські окупаційні війська проґавили "вікно можливостей", яке в них з'явилося на початку року через затримки в постачанні американської військової допомоги Україні. Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEДОМ військовий аналітик, ветеран російсько...

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...