Хіти тижня. Режим скрепних "держиморд" в усій красі: Табличка на пляжі Євпаторії потішила українців (фотофакти)

Каменюки з окупованого Кримського неба так і летять - прямо на відпочиваючих на пляжах Євпаторії. У вигляді заборонних табличок.

В Євпаторії (окупований Російською Федерацією Крим) на пляжі заборонено відпочивати без дозволу, повідомляють Патріоти України. Про це йдеться на сторінці "КРИМський бандерівець" у Twitter.

"Крим. Серпень. На пляжі "Лазурному" в Євпаторії встановили табличку "Забороняється займати місця на піску без дозволу адміністрації!". І заодно подивіться на кількість тіл, які ризикнули понаїхати на військову базу", - сказано в підписі до фото.

"Є люди, звичайно, але в порівнянні з Геніческом - сміх один", "А чому не строєм ходять? І руки не за спиною?" - пишуть в інтернеті.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...