Хіти тижня. Росія готує масштабну операцію в Україні: Після вибухів в Ічні розкрито план Кремля

Росія почала підготовку до масштабної операції та здійснила підрив на військових складах поблизу Ічні в Чернігівській області. Про це йдеться в блозі журналіста Олександра Демченка, повідомляють Патріоти України.

Він пояснив, що диверсія сталася, коли почав засідання Синод Константинопольського патріархату, де може бути остаточно вирішено питання про надання Автокефалії Україні.

"Якщо все пройде за заданим сценарієм, це буде означати одне: повна поразка російського керівництва, РПЦ і ФСБ - структури, якій було доручено зірвати цей процес та дискредитувати Вселенського патріарха Варфоломія. Ймовірно, в Москві розуміють, що вже "все пропало", тому вони почали підготовку до більш масштабних дій", - зазначив журналіст.

За його словами, зараз можна з упевненістю говорити, що підпал на складах було проведено російськими спецслужбами.

"Але з якою метою? Не просто дестабілізувати ситуацію всередині нашої держави. Москва в цей раз підвищує ставки (в зв'язку з проведенням Синоду), їй життєво важливо почати операцію по розгортанню сил, які в потрібний момент почнуть релігійний бунт. У Білокам'яній розуміють, що в них не так вже й багато прихильників: це показали пробники - хресні марші. Тому їм необхідно зараз загострити ситуацію до межі та перетягнути на свою сторону ще й тих громадян, які не згодні з політикою чинного уряду. У цьому вся суть того, що відбувається: почати масову атаку", - пояснив Демченко.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...