Хіти тижня. ''Росія втратила Україну": Сербський терорист "ДНР" влаштував істерику і заявив, що Москва годує Київ

Відомий найманець із Сербії, снайпер терористів "ДНР" Деян "Декі" Берич заявив, що РФ "втратила Україну" через "антиросійську ідеологію". В інтерв'ю "Комсомольской правде" Берич назвав Україну дикою та сказав, що декілька останніх поколінь населення навмисне налаштовували проти РФ, повідомляють Патріоти України.

"Мені здається, що й Росія втратила Україну. В Україні вже виросло три-чотири генерації молоді, якій прищепили антиросійську ідеологію. І дали можливість стати дикою. Люди старші 40 років в Україні цю антиросійську дикість ненавидять, але вони не можуть боротися зі своєю ж молоддю", ‒ вибухнув звинуваченнями терорист.

Водночас він заявив, що Росія дуже допомагає Україні економічно, і якщо це припинитися, то держава нібито впаде. "Це турбота Європи і США, вони довели Україну, вони і повинні розсьорбувати. Захід повинен відчути тяжкість України, повислої у нього на шиї. І в цей момент вся його любов до Києва закінчиться. А поки Захід все влаштовує, тому що Росія продовжує утримувати Україну", ‒ сказав антиукраїнський терорист.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...