Хіти тижня. Росія вибухнула прокльонами та погрозами через укріплення кордону Україною

На лінії українсько-російського кордону посилені заходи безпеки у зв'язку з підвищенням рівня загрози у період президентської кампанії і виборів президента України.

Таку заяву зробив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"... Там посилені прикордонні наряди як у пунктах пропуску, так і поза ними, проводяться також й інші заходи в контрольованих прикордонних районах іншими правоохоронними органами", – уточнив він.

За його словами, ситуація на кордоні з Росією залишається досить напруженою, але контрольованою. Зокрема, прикордонники продовжують фіксувати випадки направлення тимчасово окупованих територій завербованих російськими спецслужбами громадян України.

З початку 2019-го Держприкордонслужба відмовила у в'їзді на територію України понад 2 тис. громадян Російської Федерації.

Російські пропагандистські ЗМІ тут же розтиражували цю заяву. Причому, в коментарях росіяни не поскупилися на погрози і панічні висловлювання. "Звичайно, Росія буде нападати ...!", "Ну, які укріплення проти бронетанкових дивізій при підтримці стратегічної авіації Росії, якщо вже дійде?" – пишуть вони.


“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...