Хіти тижня. Російська співачка-сепаратистка осоромилася новим фейком про Україну

В мережі звернули увагу, що Чичеріна настільки захопилася необґрунтованими звинуваченнями української армії, що випадково повністю описала всі злочини російських окупантів на захоплених територіях.

Юлія Чичеріна

Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка є палкою прихильницею терористів "Л/ДНР", зробила нову маразматичну заяву про українців. Так, за її словами, вони нібито вивозили зі зруйнованих міст Донбасу пральні машинки з білизною і холодильники з їжею. Неадекватними фантазіями Чичеріна поділилася на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Загартовані в котлах заробітчани вивозили пральні машинки разом із білизною, холодильники разом із їжею, ворота вирвані з болтами, віконні рами, одяг, не гребували нічим, українська служба доставки "Нова пошта" продала "владі ДНР" дані паспортів усіх "мародерів" ЗСУ", — висловилася несамовита співачка.

Крім того, фанатка терористів впевнено заявила, що воєнний стан в Україні нібито ввели для того, щоб розв'язати руки мародерам і грабіжникам на Донбасі.

"Тепер смійтеся з ваших героїв, можливо ви перете білизну в машинці вбитої на городі бабусі чи загиблого на робочому місці електрика, сміх продовжує життя, звичайно, але якість життя безпосередньо залежить від причин вашого сміху", — підсумувала істеричний спіч Чичеріна.

На скандальний пост російської співачки відреагував український політтехнолог Олексій Голобуцький. Він звернув увагу на те, що Чичеріна настільки захопилася необґрунтованими звинуваченнями української армії, що випадково повністю описала всі злочини російських окупантів на захоплених територіях. "Той незручний випадок, коли ти так плювалася в українців, що випадково точно описала "бурятських трактористів". А заразом і всю імперію мародерів: Україна і світ ведуть точний облік усіх заводів і виробництв, чиє обладнання разом із рейками і кабелями вивезене в РФ. І ми ще пам'ятаємо фото, де "іхтамнєти" хвалилися вкраденими з котеджів на Донеччині новими унітазами. Фото житла українців на щойно звільнених ЗСУ територіях теж дуже красномовні: залишилися хіба стіни", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...