Хіти тижня. "Російське угруповання в будь-який момент може напасти на Україну, але всі бояться поглянути правді в очі", - Ейдман

Біля кордонів з Україною розташувалася російська армія вторгнення, а країни Заходу ведуть із Росією переговори щодо другорядних питань, вважає російський експерт.

Неподалік від російсько-українського кордону розташувалася "армія вторгнення" РФ, яку можна побачити на картах Google. Про це написав російський соціолог і політолог Ігор Ейдман у Facebook, передають Патріоти України.



"Усього за 18 кілометрів від російсько-українського кордону, в околицях міста Кам'янськ-Шахтинський Ростовської області виявлено сотні російських танків Т-64 та Т-62М і тисячі військових вантажівок... За типом військової техніки зрозуміло, що це наступальне угруповання. У будь-який момент воно може вторгнутися в Україну", – підкреслив він.



Політолог зазначив, що водночас між Росією та Заходом іде "чергова торгівля щодо другорядних питань" і триває реалізація проекту "Північний потік – 2".



"Газпром" і "Роснефть" збільшують обороти у Німеччині. ЗМІ гадають, де і в якій позі мали "короткий контакт" [президент США Дональд] Трамп і [президент Росії Володимир] Путін під час саміту "Великої двадцятки". Так уже було перед початком нацистської воєнної експансії у Європі. Усі все бачать, але вдають, що нічого екстраординарного не відбувається; бояться поглянути правді в очі", – підсумував Ейдмдан.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...