Хіти тижня. Російський маразм переплюнув "совковий": Тренд 2018-го в РФ, - російський соціолог (відео)

Те, чим зомбували радянських людей в період СРСР навіть порівняти не можна з теперішнім російським зомбуванням.

Російський соціолог і публіцист Ігор Ейдман вважає, що в РФ тренд 2018 року - навіть не гармати замість масла, а телевізійні байки про міфічні непереможні ракети замість масла. Про це пише эксперт в Facebook, передають Патріоти України і продовжують мовою оригіналу.

Россия перещеголяла "совок" (Союз Советских Социалистических Республик), все успехи — фейковые, написал эксперт в Facebook.

За словами аналітика, в країні не тільки благополуччя, а навіть брязкання зброєю - фейкове.

"Тренд года — даже не пушки (ракеты) вместо масла, а телевизионные байки о мифических непобедимых ракетах вместо масла… Телекартинка полностью заменила реальность. Постмодернистский милитаризм рулит", — зазначив автор.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...